Skip to main content

Spoedgevallen

 

 

SPOEDGEVALLEN

Hieronder staan tips voor het geval je ’s avonds, in het weekend of op vakantie een probleem met je beugel krijgt. Kijk eerst even goed wat de oorzaak van het probleem is (hiervoor kun je ook kijken op: Hulp als er iets mis gaat). Tijdens onze vakanties graag ons antwoordapparaat goed afluisteren voor verdere instructies.

Neem door de weeks of na de vakantie, zo spoedig mogelijk contact op met de praktijk voor het maken van een afspraak om de beugel te laten repareren (0251-674440). Tijdens praktijkuren is het raadzaam om meteen contact op te nemen. Afhankelijk van het probleem zul je op korte termijn een afspraak krijgen of wordt er extra tijd gereserveerd bij de volgende afspraak. Meld het in elk geval altijd als er iets stuk is, zodat we tijd kunnen inplannen als we iets extra’s moeten doen.

In de avond en in het weekend: LUISTER HET ANTWOORDAPPARAAT ALTIJD TOT HET EINDE AF om de gegeven instructies op te volgen. Het noodnummer is alleen bedoeld voor noodsituaties die niet kunnen wachten tot de praktijk weer geopend is (dit betreft alleen zeer ernstige pijnklachten). Woon je in verband met studie of werk niet meer in de regio dan kan een los draadje achter de tanden/retentiedraad altijd door een orthodontist of tandarts in de buurt worden vastgezet. Wij kunnen daar eventueel bij bemiddelen.

© 2019 Huisinga-Fischer.nl