Spoedgevallen

Op dringend advies van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij Tandheelkunde (KNMT) en de Nederlandse Vereniging voor Orthodontisten (NVvO) in samenspraak met het RIVM, zijn wij helaas genoodzaakt de praktijk voorlopig gesloten te houden, in ieder geval t/m 28 april 2020.

Hiermee vervallen de gemaakte afspraken in deze periode.

Alleen in noodgevallen en bij ernstige pijnklachten kunnen patiënten zonder Corona verschijnselen behandeld worden. U dient hiervoor tussen 08.30 uur en 12.00 uur telefonisch contact met ons op te nemen op volgend nummer: 06-15363932. 

Ook kunt u een email sturen naar mailadres:

info@huisinga-orthodontie.nl

Het kan handig zijn een foto ter illustratie mee te sturen. Orthodontist Clara Huisinga leest deze mails iedere doordeweekse ochtend en zal hier op reageren.

Zodra er weer afspraken gemaakt kunnen worden, zult u van ons horen.

 

 

Hieronder staan tips voor het geval je ‘s avonds, in het weekend of op vakantie een probleem met je beugel krijgt. Kijk eerst even goed wat de oorzaak van het probleem is (hiervoor kun je ook kijken op: Hulp als er iets mis gaat). Tijdens onze vakanties neemt de afdeling Orthodontie van de NoordWest Ziekenhuisgroep (tel. 072-5483190) voor ons waar, maar alleen voor ernstige pijnklachten en NIET voor losse brackets!

Neem vervolgens door de weeks of na de vakantie, zo spoedig mogelijk contact op met de praktijk voor het maken van een afspraak om de beugel te laten repareren (0251-674440). Tijdens praktijkuren: als er iets mis is, dan is het raadzaam meteen contact op te nemen. Afhankelijk van het probleem zul je op korte termijn een afspraak krijgen of wordt er extra tijd gereserveerd bij de volgende afspraak. Meld het in elk geval altijd als er iets stuk is, zodat we tijd kunnen inplannen als we iets extra’s moeten doen.

In de avond en in het weekend: LUISTER HET ANTWOORDAPPARAAT ALTIJD TOT HET EINDE AF om de gegeven instructies op te volgen. Het noodnummer is alleen bedoeld voor noodsituaties die niet kunnen wachten tot de praktijk weer geopend is (dit betreft alleen zeer ernstige pijnklachten). Woon je in verband met studie of werk niet meer in de regio dan kan een los draadje achter de tanden/retentiedraad altijd door een orthodontist of tandarts in de buurt worden vastgezet. Wij kunnen daar eventueel bij bemiddelen.